NFK 2020

Norske Fysikkstudenters Forening inviterer til årets fysiskkonferanse, 16.-18. oktober 2020!

I år ble ikke alt som planlagt grunnet det grufulle viruset som nå herjer i verden. MEN, fortvil ikke, vi vil gjøre det beste ut av konferansen, og skal stille online med både foredrag av professorer og gøyale sosiale arrangement. Vi vil komme med oppdateringer om hva som er i vente etter hvert som detaljene faller på plass.

Konferansen blir helt digital, kanskje lokal fysisk konferanse om dette blir mulig ved ditt universitet. Vi må også være forberedt på helt digital konferanse da det er vanskelig å spå hva som er forsvarlig i oktober.

Som vanlig vil det holdes generalforsamling, der nytt NoFFo-styre og delegater vil bli valgt. Det vil bli lagt ut en link på forhånd for de som ønsker å stille til dette. Vi oppfordrer engasjerte studenter til å lese igjennom statuttene og dagsorden på forhånd. Statuttene og dagsorden legges ut nærmere konferansen. Fristen for å komme med statuttendringsforslag og ønske til punkter på dagsorden er 12. oktober kl. 16:00, og disse blir publisert samme dag.

 

Påmelding til konferansen finner du her: https://forms.gle/HBjmytQvvp4NXuBg9 (frist for påmelding: 9. oktober kl 17)

Er det noe du lurer på, send oss en melding her på Facebook, eller send oss en mail på noffostyret@gmail.com.